Elérhetőség:

Magyarország Hanoi Nagykövetségének Konzuli Hivatala:

Cím: Hanoi Lake View, 28 Thanh Nien út, Tay Ho kerület, 

Tisztelt Ügyfeleink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Magyarország hanoi nagykövetségének konzuli hivatalában 2019. február 11-től – valamennyi ügytípusban – kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Elfogadott bankkártyatípusok: Mastercard, Visa, JCB, American Express, Diners Club, China UnionPay (cup), ATM Connect 24.

Megértésüket köszönjük!

Amennyiben e-mail útján szeretné felvenni a kapcsolatot Konzuli Hivatalunkkal, kérjük, küldje meg megkeresését a consulate.hoi@mfa.gov.hu e-mail címre.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a bajba jutott magyar állampolgárok megkereséseit a konzuli hivatal soron kívül intézi!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Konzuli Hivatal mind a magyar, mind pedig a vietnami munkaszüneti napokon zárva tart.

VÍZUMOKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS:

Magyarországi 90 napot meg nem haladó tartózkodásra schengeni vízumkérelmek (C vízum) benyújtására előzetes időpont egyeztetést követően, csak az adott időpontban van lehetőség.  Időpontegyeztetésre a következő email címen van lehetőség: consulate.hoi@mfa.gov.hu

Minden a C vízumkérelmekkel kapcsolatos további ügyintézésre (hiánypótlási felhívások teljesítése, határozatok kézbesítése, vízumok átadása) az alábbi időpontokban fogadja a Hivatal az ügyfeleket: 

KEDD

9:00 - 15:00

SZERDA

9:00 - 14:00

PÉNTEK

9:00 - 12:00

 

Magyarországi 90 napot meghaladó tartózkodásra irányuló vízumkérelmek (D vízum) benyújtásához előzetes időpont egyeztetés szükséges. Időpontot az appointment.hoi@mfa.gov.hu emailre megküldött kérelemmel lehet foglalni. A kérelmében kérjük, tüntesse fel az alábbi adatokat: személyes adatok (név, születési hely, idő, lakhely, e-mail cím, telefonszám), továbbá a munkavállalási célú kérelmek esetén végzettség, idegen nyelvtudás, szakképzettség, valamint a munkáltató megnevezése és elérhetősége.

A D vízumkérelmet benyújtani kívánó ügyfeleink figyelmét felhívjuk, hogy a kérelmek benyújtására, az interjú lefolytatására hétfő és csütörtök délután csak az előzetesen egyeztetett időpontban kerül sor.

D vízumkérelmekkel kapcsolatos határozatok, hiánypótlási felhívások kézbesítése, interjúra való személyes időpont-egyeztetés az alábbi időpontokban lehetséges:

HÉTFŐ

 9: 00 – 12:00

SZERDA

15:30 - 17:00

CSÜTÖRTÖK

  9:00 - 12:00

 

EGYÉB, A KONZULI TISZTVISELŐNÉL INTÉZHETŐ ÜGYEK:

(pl. állampolgársági ügyek, hitelesítési, útlevél, hazai anyakönyvezési (születés, házasság, elhalálozás) eljárások, erkölcsi bizonyítványok beszerzése, családi állapot igazolás stb.)

Kérelmek benyújtására, illetve az azokhoz kapcsolódó ügyintézésre alábbi időpontokban van lehetőség:

KEDD

9:00 - 15:00

SZERDA

9:00 - 14:00

PÉNTEK

9:00 - 12:00

 

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a recepció az ügyfélfogadási idő befejezését megelőzően 30 perccel már nem fogadja az ügyfeleket. 

Integritás tanácsadó:

dr. Czikó Anita

Elérhetőségei: Cím: 1027 Budapest Bem rkp. 47. Telefon: +36-1-458-3600

E-mail: integritas@mfa.gov.hu